REGTECH DATAHUB SØGER SENIOR UDVIKLER – MANGFOLDIGHED I FOKUS

REGTECH DATAHUB søger en erfaren udvikler til at styrke vores regulatoriske data løsning og bidrage til mangfoldigheden i vores team. Vi oplever stigende interesse for vores softwareløsning og ønsker at berige vores team med forskellige kompetencer. Vi søger derfor en dygtig kandidat, der kan være med til at forme vores fortsatte succes. Vi fokuserer på integration, transformation og distribution af betydelige mængder regulatorisk data til den finansielle sektor, primært fra offentlige databaser i EU og Danmark.

JOBBET

Som senior udvikler vil du have nøgleansvar inden for back-end udvikling, hvor du arbejder med microservices, databaser og API.

Vi indsamler, transformerer, og strukturerer finansielle datapunkter ved hjælp af egneudviklede algoritmer. Disse data distribueres til vores kunder via vores API, og vi leverer information inden for forskellige EU-regulatoriske områder, herunder ESG-data.

Da vi er en del af konsulenthuset Capital Market Partners A/S, vil der også være mulighed for at deltage i konsulentopgaver for vores finansielle kunder som banker, pensionskasser, forsikringsselskaber og kapitalforvaltere.

OM DIG

Vi søger en erfaren udvikler med stor interesse for sit fag. Erfaring fra den finansielle sektor og/eller arbejde med store datamængder vil være en fordel. Vi værdsætter en bred værktøjskasse, inklusive:

  • C#, .Net framework & .Net Core
  • Microsoft SQL Server
  • Microservices og/eller WebAPI
  • Cloud teknologier, især AWS
  • Git, DevOps 

At arbejde hos os kræver selvstændighed og ansvarsfølelse. Du skal kunne håndtere komplekse problemstillinger og vide, hvornår det er tid til at søge hjælp og sparring fra dine kollegaer. Vi opfordrer til stolthed over dine løsninger og til deling af dine metoder med kollegaerne.

OM OS

REGTECH DATAHUB er et fintech startup, en spin-off fra Capital Market Partners. Vi er et dedikeret team på tre udviklere og to forretningsressourcer, fast tilknyttet vores produkt. Vi er stolte af vores uformelle, men fagligt dygtige arbejdsmiljø. Vores team deltager i varierende grad i konsulentopgaver, hvilket også vil være en mulighed for dig. Vi støttes af erfarne konsulenter, når forretningsmæssig kompleksitet stiger.

HVAD NU?

Hvis du finder vores annonce interessant, send da din ansøgning til hr@cmp.as. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Product Officer Kenneth Brandborg på kb@cmp.as eller telefon +45 61424945. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund m.v. til at søge, da vi aktivt arbejder på at skabe en mangfoldig arbejdsplads.