REGTECH DATAHUB SØGER SENIOR UDVIKLER

RegTech DataHub søger en erfaren udvikler til at hjælpe med at flytte vores regulatorisk data løsning hurtigere fremad. Vi oplever stor interesse for vores software løsning og vores kompetencer. Derfor søger vi efter en, der kan bidrage til vores forsatte fremgang. Vi arbejder med integration, transformation og distribution af store mængder regulatorisk data til den finansielle sektor, primært hentet fra offentlige databaser i EU og Danmark. 

JOBBET

Dine opgaver vil primært være fokuseret på back-end udvikling og arbejde med micro services, databaser og API. 

Vi indsamler, transformerer, strukturerer og kombinerer finansielle datapunkter med vores egenudviklede algoritmer. Data leveres videre til vores kunder via vores API snit. Vi leverer data indenfor en række EU regulatoriske områder, herunder ESG data.

Da vi er en del af konsulenthuset Capital Market Partners A/S, vil der være mulighed for også at løse konsulentopgaver for nogle af vores kunder i den finansielle sektor såsom banker, pensionskasser, forsikringsselskaber og kapitalforvaltere.

OM DIG

Du er en erfaren udvikler med en stor interesse for dit fag. Du har sandsynligvis allerede erfaring fra den finansielle sektor og/eller fra at arbejde med store datamængder. Derudover tæller din værktøjskasse en solid erfaring med:

·        C#, .Net framework & .Net Core

·        Microsoft SQL Server

·        Micro services og/eller WebAPI

·        Cloud teknologier

·        Git, Azure DevOps 

At arbejde hos os, kræver at du er selvstændig og ansvarlig. Du kan selv arbejde med problemstillinger, og ved selv, hvornår det er nødvendigt at række ud til din kollegaer for hjælp og sparring. Dine løsninger virker, og det er du stolt af – og du viser gerne dine kollegaer, hvad du arbejder med, og hvordan du har løst dine opgaver.

OM OS

REGTECH DATAHUB er et spin off fra Capital Market Partners. Vi er et fintech start-up, hvor der er kort vej fra ide til handling. Vi er pt. 3 udviklere og 2 forretningsressourcer, der er fast tilknyttet produktet. Vores team består af dygtige, nysgerrige og passionerede kollegaer. Vi er glade for at diskutere og finde de bedste løsninger i vores produkt. Tonen er uformel, men kendetegnet af høj faglighed. Teamet deltager i forskellig grad i konsulentopgaver, hvilket også vil være en mulighed for dig.

Derudover er der en række af vores konsulenter, der hjælper med, når den forretningsmæssige kompleksitet bliver høj.  

HVAD NU?

Hvis vi har fanget din interesse, så send din ansøgning til hr@cmp.as. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte enten Jens Udsen, Head of development ju@cmp.as – 53702053 eller Product Owner Kenneth Brandborg kb@cmp.as – 61424945.

Vi afholder løbende samtaler.